Нарачај повик
100 % природно
средство

SugaNorm – двоен удар врз дијабетесот

SugaNorm го стабилизира нивото на шеќерот и го нормализира лачењето на инсулинот

Го зголемува лачењето
на инсулинот
Штити од високо
ниво на шеќерот
Ја спречува
хипогликемијата
Ја обновува работата
на црниот дроб и
на панкреасот
Го нормализира метаболизмот
на јаглехидратите
Го стабилизира нивото
на шеќерот
Ги нормализира сите
метаболички процеси

попуст!

-50%

попуст!

-50%

Стара цена:

Нова цена:

Внесете ги вашите податоци во полето доле

Кој може да боледува од дијабетес?

Лицата со лоша
наследност

Ако еден од родителите е болен
од дијабетес, тогаш веројатноста
за заболување е 30%, ако се болни
двајцата родители – тогаш веројатноста е 60%.

Лицата со заболување
на панкреасот

Панкреатитис, рак на панкреасот и другите болести на жлездите
предизвикуваат појава
на дијабетес

Лицата со вирусни
инфекции

Епидемиски хепатититс,
мали сипаници, големи сипаници
и други, вклучувајќи ги акутните респираторни заболувања
и грипот

Лицата постари
од 30 години

Со годините се зголемува
ризикот од појава
на дијабетес

Лицата со
вишок килограми

Веројатноста за појава
на дијабетес при вишок килограми
е поголема од 40%

Лицата изложени
на стрес

Ако вие многу работите
и често се нервирате,
тогаш се зголемува веројатноста
за појава на дијабетес

Кај 90% од случаите дијабетесот ги предизвикува следните компликации

Шок и кома

Инфаркт на миокардот

Мозочен удар

Заболувања на бубрезите

Инфекции на кожата

Гангрени

Ќопавост

Зачепување на артериите

Импотенција

Губење на видот

Вие не можете да влијаете на возраста или наследноста, ама можете да го намалите ризикот од развој на овие заболувања

SugaNorm – средство за борба со дијабетес

Германските научници од лабораторијата Labor von Dr. Budberg од Хамбург поготвија уникатен состав од целебни растенија. 10-те години клинички испитувања на препаратот покажаа дека кај 75% од испитаниците нивото на шеќерот во крвта се нормализирало, Кај 68% од пациентите е обновен метаболизмот, а тоа ја подесило работата на ендокриниот и кардио-васкуларниот систем, како и дигестивниот тракт.
Благодарение на природниот состав SugaNorm ја стимулира синтезата на инсулинот во бета клетките на панкреасот. Произведувачот ги има добиено сите потребни лиценци и сертификати во Геманија и Македонија.

Препаратот се раствора бргу и го попречува хипергликемискиот ефект. SugaNorm се усвојува полека и тој ја стабилизира состојбата на болниот. Спојот на специјалната диета и SugaNorm ги зголемува шансите за победа над дијабетесот.

Еден препарат – пет дејствија против дијабетесот

1

Ја стимулира работата на бета клетките во Лангерхансовите островчиња на панкреасот

2

Го нормализира метаболизмот, го спречува пореметувањето на функцијата на тироидната жлезда и тестисите.

3

Го штити организмот од интоксикација

4

Ја чисти крвта и лимфата

5

Го поддржува имунитетот и го спречува ослабувањето на видот.

Дополнително влијание врз организмот

 • Го чисти организмот
  од наслаги и отрови

 • Ги зацврстува ѕидовите
  на крвните садови

 • Ја подобрува работата
  на срцето и неговиот ритам

 • Го намалува нивото
  на холестерин во крвта

 • Го нормализира
  крвниот
  притисок

 • Придонесува за регулирањето
  на хормонскиот баланс
  во организмот

 • Го надополнува
  ослабениот имунитет
  на организмот

Стручно мислење

Современите препарати за дијабетес имаат за цел да ги отстранат симптомите на заболувањето, а не неговите причини. Капсулите за дијабетес SugaNorm имаат за цел долготрајна ремисија. Веќе по 1 третман дијабетесот постепено поминува, се обновува работата на сите системи на организмот.

Ефикасноста на препаратот е потврдена и во лабораториски испитувања, и со практична примена.

По третманот со SugaNorm динамиката на лечењето на дијабетесот кај моите пациенти забележително се подобри. Ви го препорачувам ова современо и ефикасно средство.

Michael Geller,
магистер на медицински науки,
ендокринолог

попуст!

-50%

SugaNorm – средство за
борба со дијабетес

попуст!

-50%

Стара цена:

Нова цена:

57

Бројот на производи
во најблискиот магацин
е ограничен!

Внесете ги вашите податоци во полето доле

Коментари

Многу фала за препаратот. Порано пиев еден куп апчиња, а сега многу ретко. По третманот со SugaNorm ми помина заморот и сонливоста. Шеќерот во крвта се врати во нормала. Јас дури заборавам да го проверам. Сега сум здрав и нормален човек

Павле Николовоски, Кавадарци

Многу години ме мачеше дијабетес тип 2, шеќерот постојано ми се качуваше. Држев диети, правев се што ми велеше докторот. Без оглед на тоа имаше големи скокови во рок од 24 часа од 3,2 до 11. Золвата ми даде SugaNorm, ми рече да го пијам еднаш дневно. Јас бргу ги почувствував промените. Шеќерот почна да се колеба во границите 5-8, сосема нормално. Покрај тоа добро се чувствувам и имам желба за живот.

Бранка Станојковиќ, Куманово

Мажот ми има 49 години, од дијабетес тип 2 боледува повеќе од пет години, примаше разни препарати освен инсулин. Постојан замор, речиси постојана депресија. Кога разбрав за SugaNorm, решив да го пробаме. Мажот ми го употребуваше според инструкцијата. Многу долго на ефектот не чекавме! Веќе по неколку дена кај него се разбуди машкоста (простете за интимните детали, ама такво нешто немаше повеќе од шест месеци). Држеше диета, пиеше SugaNorm.
Конкретни резултати: дури и по вечера нивото на шеќерот е 6, обновени интимни односи, добро расположение и огромна желба да се биде здрав!

Жаклина Нојкова, Битола

Начин на примена

SugaNorm треба
да се пие
1 пат дневно
Капсулите се пијат
пред јадење
Третманот трае
30 дена

Како работиме

Директор за квалитет

Лазар Ангелевски

води грижа вашата нарачка
да е оригинална и да е спакувана
правилно

Директор на кол центарот

Анита Крстеска

задолжена за навремено
контактирање преку наведениот
телефонски број

Директор за логистика

Андреј Ѓорѓиев

задолжен за достава
на пратките до наведената
адреса и без задоцнување

попуст!

-50%

SugaNorm – средство за
борба со дијабетес

попуст!

-50%

Стара цена:

Нова цена:

57

Бројот на производи
во најблискиот магацин
е ограничен!

Внесете ги вашите податоци во полето доле